Witajcie,
czy ktos moze polecic warsztat samochodowy najlepiej Pruszków i okolice lub ostatecznie Warszawa abym moglo z Skoda Octavia TDI zrobic tam przeglad jak:
wymiana oleju, wymiana plynu hamulcowego, wymiana klockow/tarcz hamulcowych, wymiana paska rozrzadu itp.
Czy moze macie jakies opinie na temat FeuVerte w Jankach ? Czy takie podstawowe rzeczy jak wymienilem potrafia tam zrobic bez dodatkowych niespodzianek i przy niewygorowanych cenach (nie chce jechac z tym do serwisu autoryzowanego).
FeuVerte w Jankach z całą stanowczością Ci odradzam, nawet prostej czynności regulacji świateł nie są w stanie poprawnie wykonać. O reszcie nie wspomnę. Miałem z nimi przygody przy OI. Omijać to miejsce szerokim łukiem :!:
Odnośnie pierwszego zapytania to mogę polecić do bólu naszego forumowego "złomiarza-pękaciciela" :wink: dobregogrzesiawawa o którym to już na forum wielokrotnie było wspominane (i to nawet w dobrym świetle :szeroki_usmiech ).
BTW polecam przekartkowanie forum.
aczkolwiek... NajtFukinPatrol North-West Techno-destroyed by dobrygrzeswawa WhitePride :smokedevil
Uprzedze Howarda i podam namiary na jego mechanika z ktorego uslug rowniez korzystam (wskrzeszanie po padnietej turbinie, rozrzad, wymiana sprezyn, przeglady)
Piotr Maciaszek
05-800 Pruszkow
ul Bohaterow Warszawy 64
tel 0227283647
A ja niestety nie mogę potwierdzić waszej opinii o firmie BODEX. Pojechałem tam po przeczytaniu tego wątku na forum, ale bardzo się rozczarowałem. Po pierwsze źle zdiagnozowano usterkę z którą przyjechałem i wymieniono mi elementy na 700zł, które absolutnie niczego nie poprawiły. Dalej wymieniono mi uszczelkę oleju na nową i nie dokręcono kurka. Efekt - plama oleju pod samochodem. Co więcej, zabrudzony smarem przedni zderzak - pół dnia szorowania środkami czyszczącymi. Dopiero następny mechanik naprostował mi co trzeba, wymienił te części, które rzeczywiście były do wymiany i dokręcił kurek od oleju. Suma sumarum 700zł wyrzucone w błoto. Nie polecam.
myśliński pomiędzy piastowem a pruszkowem na ul. B.Leśmiana b. dobry warsztat
tel. 22 723 20 39 lub kom 501-010-366
a jeżeli myślisz o jankach to Diagtronik , dosyć drodzy , ale za to zajebiście dobrzy
POL-MOT Auto Oddział Warszawa Bielany
ul. Sokratesa 17B
01-909 Warszawa
fax. 022 569 91 00
Salon Skody
nie wiem jak reszta mechaników, bo z nimi nie miałem do czynienia.
Ale Jarka polecam.
Pozdrawiam
Marcin
acha, to ja pana Jarka nie znam, ale zdecydowanie, ta ASO to najgorsza w jakiej zdarzyło mi się być, usłyszalem tu rzeczy najgłupsze z najgłupszych niestety... :?
to tak dla równowagi, bo a nuż pana Jarka nie będzie i można się wtedy całkiem nieźle zdziwić :szeroki_usmiech
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz